Софтуер

Submit a website

SoftVisia - Вашата софтуерна визия

SoftVisia - Вашата софтуерна визия

Softvisia е сайт за програми/софтуер, където може да се намерят статии и ръководства, форум и каталог с програми. Сайтът също така предлага изтегляне на програми.
УСУ - сводобна операционна система

УСУ - сводобна операционна система

УСУ е операционна система (ОС) за вашия компютър. За разлика от някои други популярни операционни системи (като Windows и Mac OS), УСУ може да се изтегли, използва, променя и споделя напълно свободно. УСУ е създадена с цел да бъде полезна в образователната сфера и да е готова за ежедневна употреба от обикновения потребител. УСУ идва в три варианта, между които можете да изберете този, най-пълно отговарящ на нуждите ви: УСУ Мини е сърцевината на УСУ и включва най-важните компоненти, които правят средата пълноценна. Тази версия на УСУ е идеален баланс между предлагани възможности и лекота на използване. Подходяща е домашна или бизнес употреба. УСУ Десктоп е най-пълното издание. То съдържа чувствително увеличен набор от разнообразни програми. В това издание има силен акцент върху възможността да бъде пълноценно помощно средство в сферата на образованието. Ето защо то включва няколко десетки качествени образователни приложения, обхващащи голяма част от изучаваните дисциплини. Предлаганият образователен софтуер е подходящ за изключително широк кръг – от 2 годишни деца, през ученици и студенти, до преподаватели. УСУ Десктоп е логичен избор за всеки любознателен човек. УСУ Нетбук е специализирано издание на УСУ, създадено специално за използване върху мини преносимите компютри, познати като нетбук. В себе си то съдържа оптимизирана и допълнително олекотена версия на УСУ Мини, допълнена с необходим софтуер, полезен за този тип компютри. Изданието дава усещане за пълноценна и завършена система, работи добре дори и на най-слабите модели нетбук компютри. УСУ се базира на една от най-популярните Линукс дистрибуции – Ubuntu и по-специално на нейната разновидност Kubuntu. УСУ се разработва от Светослав Стефанов и Красимир Стефанов. УСУ разполага с онлайн ръководство на адрес http://help.learnfree.eu/. Ще се радваме на вашите въпроси, предложения, критики и коментари, а също така и на конкретна подкрепа. Проектът е отворен за участие към всички. Разчитаме на вас!
AndroidBg - безплатни android приложения

AndroidBg - безплатни android приложения

Най-новите android приложения, в нашия сайт.
Линукс за българи

Линукс за българи

Основните цели на този сайт са две: първата е събиране и систематизиране на богата информация за Linux и втората е лесно и бързо намиране на информацията която ви интересува. С оглед на второто изискване цялата информация е разделена на няколко категории Новини - съдържащи актуална информация за развитието на Linux, разрастването на броя на потребителите и големи фирми който насочват поглед към тази ОС, а също така и за положението и в момента и сътресенията до който доведе нейното популяризиране. Съвети – не само преведени HOW-TO–та но и съвети от хора “патили и препатили”, който искат ви помогнат бързо да се справите в дадена ситуация или с възникнал проблем. Идеи – ваши или на някой Linux спец, който се нуждаят от подкрепа и доразвитие и са в Linux сферата Програми – какво ви трябва, от къде да си го свалите и как да си ги компилирате и настроите за да ви е по лесно да работите на Linux и да го използвате пълноценно. Игри – какви игри има за Linux, от къде да си ги намерим и как да им се насладим.
PCWorld BG

PCWorld BG

Водещото месечно списание за компютри и интернет… и първото дигитално ИТ издание в България! PC World България е най-популяр­ното компютърно списание в Бъл­гария с месечна аудитория от около 40 000 човека. С редовните обзори и класации, тестовете на компю­три, компоненти и периферия, из­вършвани от тестовия център към списанието, новини, съвети и спе­циализирани разработки, PC World България помага на читателите и ИТ мениджърите да планират раз­ходи, покупки и ползването и налага­нето на нови технологии. Важна промяна за PC World е, че от началото на 2012 г. изда­нието се превръща в първото ди­гитално ИТ списание на България и се разпространява само в тази зрелищна и функционална форма, която на практика е точно ко­пие на печатния вариант на изда­нието. С дигиталния вариант на PC World читателите и партньо­рите на списанието ще могат да се възползват от редица безспор­ни предимства като незабавен и повсеместен достъп, светкавич­на доставка на всеки нов брой, ре­дица нови интерактивни функции и възможности за правене на еко­логичен безхартиен архив на пъл­ното течение на списанието, как­то и на съдържание по избор от обичайната ежемесечна софту­ерна подборка към него. Тъй като дигиталното издание ще е дос­тъпно онлайн, ще бъдат елимини­рани всички обичайни ограниче­ния, свързани с отпечатването и разпространението на печатни­те медии. А това прави съдържа­нието на PC World лесно достъпно за практически неограничен брой читатели, като в същото време запазва всички традиционни пре­димства на списанието. PC World издава и седмичен елек­тронен бюлетин, който вече има бли­зо 2000 абоната.
Windows 7 България

Windows 7 България

Форум за българските потребители на Windows 7.
Безплатно компютърно обучение!

Безплатно компютърно обучение!

Професионално компютърно обучение с най-различни уроци и категории и всичко това, е без пари.
Winless - Компютърни Уроци / Новини

Winless - Компютърни Уроци / Новини

Тук при нас можете да намерите всякакъв вид уроци за HTML,CSS,PHP,PHOTOSHOP,PASCAL,VS,CMS,СОФТУЕР,ХАРДУЕР,WINDOWS8, WINDOWS7, WINDOWS XP, WINDOWS 10.
В Мрежата - уроци за компютри, мрежи и сигурност

В Мрежата - уроци за компютри, мрежи и сигурност

Уроци за компютри - операционни системи, мрежи и сигурност.
ITComputing Helps

ITComputing Helps

Онлайн ИТ уроци и статии.