Наука

Submit a website

Мегавселена

Мегавселена

Името на сайта не е избрано случайно. Теорията за Мегавселена съществува и според нея заедно с нашата има още множество други вселени. Докато още не сме ги открили или те нас, сме си тук, на Земята, и гледаме с надежда към учените. Надяваме се да ни отведат някой ден при тях, но и да намерят решение на нашите си, земни проблеми.
Х Факти - тайни и загадки

Х Факти - тайни и загадки

Страницата е за всички любители на загадките, паранормалното , открития в науката, астрономията. Всичко онова което ни човърка и ни кара да се замисляме,че има твърде много неща на които "науката" не може да даде адекватно обяснение.
Наутека

Наутека

Nauteka е следствие от работата на малък, ентусиазиран и изключително любопитен екип. Вдъхновени сме от усилията на голям брой хора по целия свят, които всеки ден се опитват да разберат нещичко за заобикалящата ги Вселена. Освен историите на техните откритията, искаме да предадем и чувството за почуда, възхищение – а често и страхопочитание – пред получените отговори и неизменно възникващите нови въпроси.
сп. Обекти

сп. Обекти

“Обекти” е сайт за науката и техниката, за Земята и Космоса, за загадките и мистериите в света около нас. За нещата и хората, които правят така, че големите прозрения да се случват.
Искам да Знам - земя, животни, човекът, мистерии, технологии

Искам да Знам - земя, животни, човекът, мистерии, технологии

Ние пишем за интересни неща - както сериозни, така и забавни, които се надяваме, че ще ви харесат. Опитваме се да обхванем много и различни теми, като изумителни животни и растения, чудесата на природата, красиви и отдалечени кътчета на земята, необятния космос, забележителности, известни личности, архитектурни и технологични постижения, древни цивилизации, мистерии и загадки, както и невероятни фотографии и рисунки на едни от най-добрите в света и изключителни видео клипове с високо качество.
Космос БГ - сайт за астронавтика

Космос БГ - сайт за астронавтика

Космос БГ - сайт за астронавтика.
Българската древност

Българската древност

Опознайте паметниците на българското минало Сайта има за цел да запознае посетителите с античните и средновековни български селища, укрепления и култови средища. Периода, който е обхванат се отнася е от древността до началото на българското Възраждане, тъй като е сравнително малко известен. Сайта има за цел не просто да съдържа сбирка от снимки на историческите забележителности на България, а да покаже и как хората са живели в миналото.