Знание

Submit a website

Здрав живот

Здрав живот

Сайтът „Здрав живот“ е образователен портал. В него се разглеждат разнообразни теми: природосъобразен начин на живот, здраве, здравословно хранене и рецепти, био земеделие, педагогика, духовен път и други. Идеята „Здрав живот“ има за цел: да се придобие знание, знанието да се приложи, да се подобри живота, да се изяви доброто, светлото и красивото.
Богатството - финансова култура и личностно развитие

Богатството - финансова култура и личностно развитие

Сайт за трите ключа към пълноценен живот: здраве, богатство и любов.
Научи Ме. EU

Научи Ме. EU

Научи ме.eu е уеб приложение, което предоставя условия за свободно онлайн обучение във всякакви сфери на потребители, от които се изисква единствено безплатна регистрация отнемаща 5 минути.Предлагаме бързо и лесно създаване на списъци или курсове от статии и уроци, като по този начин се създава удобна сфера за създаване на серия или поредица от урци за обучение в дадена сфера.Всеки регистриран потребител има пълен контрол над добавената от него информация.
Научи ме

Научи ме

През 2007-ма година Иван Ванков (познат с псевдонима си Гатака) започва да публикува видео-уроци за програмиране на PHP в личният си дневник, който тогава се намира на blog.gatakka.eu. Това е ново за България. До този момент, никой у нас не беше правил такова нещо. Обяснява решението си горе-долу така — смятам, че знанието трябва да се разпрострaнява свободно, а не всеки да си го къта. Не изпитвам никакъв страх, че като науча някого на това, което знам, че той ще ми изяде хляба. Кадърният човек няма да остане без работа. Напротив, по този начин подпомагам за повишаването на общите умения и това един ден може да се върне при мен.
Труден

Труден

Добри новини, знание, поезия, проза, форум, статии.
Училище в дома - асоциация за домашно образование

Училище в дома - асоциация за домашно образование

Днес, няма континент на земята, където да няма деца, обучавани в домашни условия от своите родители. Тенденцията родителите да поемат пълна отговорност за обучението на своите децата се засилва с всяка изминала година. Все повече родители осъзнават, че образованието и възпитанието на младото поколение е пряка отговорност, която лежи най-вече на техните плещи.