Ѣснисфера

Submit a website

Живот след капитализма

Живот след капитализма

Живеем в преломни времена, в които една икономическа теория се превърна в тотална идеология, доминираща всички сфери на нашия живот. Идеология, твърдяща, че тя е перфектната, че тя е краят на историята, че може да осигури благоденствие и щастие за човечеството и че границата на възможностите на човешкия креативен потенциал и социална организация са достигнати.
D.C. Publishing - Значимите неща

D.C. Publishing - Значимите неща

Ние сме малка група от съмишленици, които искат да дадат своят скромен принос за обществото.Това е страницата, в който публикуваме наши писания за история,култура,политика,наука,актуални събития и новини, както и Ви информираме за нашите инициативи.
Mrejo - най-новото в интернет

Mrejo - най-новото в интернет

Mrejo.com е сайт за кратки новини и интересни статии, в който всеки един потребител има възможност да споделя информация, която го вълнува с останалите потребители на сайта чрез страницата за публикуване. Забавни и полезни, или информативни статии – това са текстовете, които можете да публикувате в сайта. Идеята на Mrejo.com е да даде поле за изява на хора, които обичат да пишат, позволявайки им да изпратят своите текстове, които ние да публикуваме и покажем пред нашата аудитория.
Интернет медия “Обектив”

Интернет медия “Обектив”

Интернет медия “Обектив” представлява съвременно електронно издание, което има за цел да забавлява и информира своята аудитория. Електронният вестник е насочен към всички потребители, които използват възможностите за получаване на интересна и актуална информация от глобалната интернет мрежа. Интернет медия “Обектив” поддържа широк спектър от медийни партньорства с други интернет и електронни издания.
Flip

Flip

Flip.bg е нов медиен проект, който има за цел да събере на едно място всички новини от множество електронни и печатни издания от България. Flip.bg демократизира медийното пространство и процесът на споделяне на информацията чрез принципите на избор, безпристрастност и бързина.
Vegan Holistic

Vegan Holistic

Вместо да гледаме на животните като на наша частна собственост или жертви, да погледнем на тях като на други индивиди и участници в играта на живота. Вместо да гледаме на храната като продукт и стока, да я видим като лекарство, което ни е дадено директно от природата, за да ни дава жизнена сила да бъдем активни участници в собствените си животи. Вместо формализирано и причинно-следствено мислене да имаме системно и холистично мислене, или както се пее в древния епос „Бхагавадгита“, в мъдрост живеят онези, които виждат себе си във всичко и всичко в себе си.
ArtEist - привилегията да създаваш изкуство

ArtEist - привилегията да създаваш изкуство

Това e иновативен проект, който в продължение на няколко години беше основна сцена за подпомагане на млади и дори неизвестни творци. ArtEist NETwork разглежда изкуството под всякаква форма и дава виртуална трибуна за изява на всички иноватори, артисти със съвременно мислене и налудничави идеи, които не се страхуват да експериментират и да създават портали към нови измерения във всички аспекти на изкуството.